Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur het inspiratiemagazine op
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de premiewijzer op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Gevelverf: een nieuwe look voor je gevel, zonder grote investering

Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Inspiratie­magazine
Onderhouds­brochure

Wil je je gevels een nieuwe uitstraling geven? Onderschat dan niet wat een frisse laag verf teweegbrengt. Je gevels zien er snel als nieuw uit, maar zijn ook beter beschermd tegen allerlei soorten vervuiling. In het gamma gevelverven van Sto vind je vast je match. Je kiest uit tal van kleuren en speciale eigenschappen. Ontdek de mogelijkheden, scoor verf met advies en laat je gevels stralen.

Je gevels beschermen, een must

Dag in dag uit krijgen je gevels te maken met allerlei schadelijke invloeden zoals regen, vuil, stof en uitlaatgassen. Die laten je gevel snel verouderen. Je gevels onderhouden en beschermen is dan ook cruciaal. Een schilderbeurt zorgt ervoor dat je gevels jaren beschermd zijn en dat ze minder snel vuil worden. Voorwaarde is wel dat je kwalitatieve gevelverf kiest, die is aangepast aan jouw gevel. Bezoek een StoShop voor advies en het juiste verfmateriaal.

Afspraak maken

Weinig tijd, of laat je de klus liever over aan een professional? Neem dan contact op met een Sto-gevelexpert. Zo geniet je in geen tijd van vakkundige geverfde gevels. Goed advies inbegrepen!

Vind een Sto-gevelexpert in je buurt

Ontdek de kwalitatieve gevelverven van Sto

Onze kwalitatieve gevelverven beschermen je gevels en laat ze er langer als nieuw uitzien. Je kiest uit een uitgebreide kleurenwaaier, bovendien wordt je verf in onze StoShop ingekleurd. Dankzij de uitstekende kleurstabiliteit blijft je gekozen kleur jarenlang mooi. Ken je onze intelligente gevelverf al? Daarmee profiteer je van speciale eigenschappen voor topprestaties. Maar we hebben ook duurzame acrylaatverf en diverse kaleisystemen in huis.

  • Intelligente gevelverf: StoColor Lotusan® G heeft een natuurlijk zelfreinigend effect. Dankzij het waterafstotende oppervlak zorgt deze gevelverf ervoor dat vuil-, stof- en roetdeeltjes zich niet kunnen hechten en door de regen worden weggespoeld. Zo blijft je gevel langer schoon én mooi.
  • Acrylaatverf StoColor Crylan: Dit type verf is duurzaam, slijtvast en kleurstabiel. Met acrylaatverf geef je je buitenmuur een beschermlaag tegen regen. De verf is ook waterdampdoorlatend.
  • Kaleisystemen: Er bestaan verschillende kaleisystemen. Elk type heeft specifieke eigenschappen. Zo zorgt het kaleisysteem Intense voor een robuuste en slijtvaste laag en High End voor een langdurig propere gevel dankzij het zelfreinigende lotuseffect.

Vergeet je primer niet

Onbehandeld metselwerk of een sierpleister laat je voorzien van een grondlaag of primer. Die dient om de zuigkracht van de ondergrond te reguleren en is nodig voor een goede hechting van de verf. Primers zoals de Stoplex W en StoPrim Micro zijn verkrijgbaar in een StoShop in je buurt.

Welke gevelverf kiezen?

Welke gevelverf is het meest geschikt voor jouw woning? Of je nu een bakstenen gevel hebt of een uit sierpleister, Sto heeft voor elke situatie een duurzame oplossing. De beste keuze voor jou is afhankelijk van diverse factoren: de ondergrond, je smaakvoorkeuren en de gewenste speciale eigenschappen. Bezoek onze StoShop voor professioneel advies en ontdek de beste keuze voor jouw gevel.

Afspraak maken

Je gevel kaleien voor een rustieke look

Een bakstenen gevel en fan van een authentieke uitstraling? Dan is een karaktervolle, gekaleide gevel je op het lijf geschreven. Bij het kaleien van een gevel wordt dunne kalkpleister met een blokkwast op je bakstenen gevels uitgestreken. De kalk vormt niet alleen een goede beschermingslaag tegen vocht en andere invloeden. Je kan er ook allerlei oneffenheden mee wegwerken. Bezoek onze StoShop en laat je adviseren over het geschikte kaleisysteem voor jouw gevel. Je vindt er ook het nodige materiaal om mee aan de slag te gaan.

Je gevel bepleisteren voor een strak resultaat

Liefst een strakke look voor je bakstenen gevel? Dan is een afwerking met sierpleister (ook wel crepi) jouw ding. Gevelpleister beschermt goed tegen vocht, bovendien kan het gecombineerd worden met een isolatielaag om de energiekosten te verlagen. Sto biedt duizenden sierpleisters, patronen, materialen en vormen. Voor eindeloze designmogelijkheden. Onze Sto-gevelexperten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en zorgen voor een perfect resultaat.

Krijgt je sierpleister gevel na jaren toch last van vervuiling, of wil je de kleur opfrissen? Ook een crepi gevel kan je goedkoop een make-over geven. Ga zelf aan de slag met verf uit de StoShop, of vraag je offerte aan bij een Sto-gevelexpert.

Vraag offerte aan

Met de kwalitatieve gevelverven van Sto geef je je gevels makkelijk een nieuwe look én een extra beschermingslaag. Bezoek de StoShop voor advies (enkel na afspraak) en het nodige verfmateriaal. In deze brochure gevelverf ontdek je hoe je aan de slag gaat.

Schakel je liever de hulp van een vakman in? Neem dan contact op met een Sto-gevelexpert voor een gratis offerte. Zorgeloos traject: check!